Món Esport
[VÍDEO] Nou anys del ‘hattrick’ de Messi al Reial Madrid
  • CA

Jornada 26 del campionat de Lliga 2006-07. El Barça, segon a la taula classificatòria, a un punt del Sevilla, sorprenent líder. El Madrid de Fabio Capello, quart, a cinc punts dels blaugrana. No eren bons moments per cap dels dos equips. El Barça acabava d’aixecar la segona Champions League de la seva història i l’equip de Rijkaard començava el seu declivi, amb un Ronaldinho en hores baixes i amb un mig del camp sense cap lideratge.

Aquell onze de març del 2007, el que semblava un clàssic d’equips en situació crítica va acabar essent un tros de partit, un meravellós Barça-Madrid en un estadi plenament entregat al club del seu cor. Feia uns mesos, només uns mesos, que el joveníssim Lionel Andrés Messi Cuccitini havia aconseguit la fitxa professional del primer equip, després d’un any disputant partits de Lliga i Lliga de Campions amb dorsal ’30’ a l’esquena i deixant amb la boca oberta la gran majoria d’estadis estatals i europeus.

En aquell Barça-Madrid, però, Messi va decidir que romandria als llibres d’història blaugrana com un dels millors futbolistes mai vistos sobre un terreny de joc. Amb només 19 anys i amb el mateix ’19’ com a dorsal, la ‘puça’ va enlluernar el camí dels culers amb un històric hattrick contra l’etern rival. Gaudeixin-lo:



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa