[VÍDEO] Campanya per expulsar Benzema de la selecció francesa per escopir després que sonés La Marsellesa

L'eurodiputada francesa Nadine Morano demana que el jugador del Reial Madrid no torni a jugar amb la selecció francesa de futbol

En marxa una campanya contra el jugador del Reial Madrid Karim Benzema, francès d’origen algerià, per escopir després que sonés la Marsella el passat dissabte abans que comencés el Clàssic al Bernabéu. L’eurodiputada i exministra francesa Nadine Morano ha publicat un comunicat al seu Facebook on demana que Benzema no torni a jugar a la selecció francesa de futbol.


Moment en què La Marsellesa sona al Bernabéu i Benzema escup quan acaba:

“Karim Benzema mai més a l’equip de França! Abans del partit Reial Madrid – FC Barcelona, es va produir un homenatge commovedor a les víctimes dels atemptats de París. L’estadi i els jugadors junts van escoltar la Marsellesa a piano. Però Karim Benzema va escopir cap a la dreta al final de la Marsellesa”, relata Morano.

A més, l’eurodiputada afegeix: “Aquest acte mostra menyspreu i insulta les víctimes, les seves famílies i tota la nació. Tothom sap la fascinació que causen sobre els joves els jugadors de futbol, i aquests han de mostrar un bon comportament”, i continua: “Després d’haver tolerat durant massa temps els xiulets contra la Marsellesa als estadis de futbol, cal una sensació ferma a l’acte de Benzema, que no és digne de portar els colors de l’equip de França”.

Finalment, conclou: “Que no ens donin excuses per allò que és inexcusable. Benzema ha de ser exclòs permanentment de la selecció francesa”. Aquest post al Facebook de Morano ha superat els 53.000 m’agrada i les 35.000 comparticions.

Aquest és el post penjat per Nadine Morano:

 

Karim Benzema plus jamais en Équipe de France !Avant le match Real Madrid – FC Barcelone, un émouvant hommage a été…

Posted by Nadine Morano on Lunes, 23 de noviembre de 2015

 

Nou comentari