Món Esport
VÍDEO | Duríssima caiguda de Nadal a Roma
  • CA

El tenista manacorí Rafa Nadal està disputant el Masters 1000 de Roma. Després del triomf al Godó i la decepció a Madrid, el seu objectiu és endur-se un altre dels seus trofeus fetitxe, ja que es tracta d’una competició que es juga sobre terra batuda, la seva superfície preferida. Roma és l’avantsala del Roland Garros, que tindrà lloc a París a partir del 30 de maig.

Nadal està tenint bones sensacions durant el torneig italià, però al partit dels quarts de final contra Alexander Zverev ha tingut un ensurt que podria haver engegat a norris la seva temporada. Durant el primer set, el manacorí ha pujat a la xarxa per rematar una bola, però no hi ha pogut arribar i ha patit una caiguda molt dura. El joc s’ha aturat i fins i tot el seu contrincant s’ha anat a preocupar per ell, perquè l’acció tenia molt mala pinta.

https://twitter.com/vamos/status/1393159865883930625

Tanmateix, Nadal s’ha pogut aixecar i ha continuat sense problemes. El tenista manacorí ha tingut moltíssima sort, ja que si s’observen les imatges repetides a càmera lenta, es pot veure com el seu genoll està a punt de trencar-se, però la musculatura dels panxells evita la desgràcia.



Més notícies
Rafa Nadal, a Madrid | Europa Press
Nadal torna a caure abans d’hora
Notícia: Nadal torna a caure abans d’hora
Comparteix
Zverev l'elimina als quarts de final del Masters 1000 de Madrid
Nadal s’emporta l’Open Barcelona amb l’èpica de les grans ocasions
Notícia: Nadal s’emporta l’Open Barcelona amb l’èpica de les grans ocasions
Comparteix
El manacorí ha remuntat una pilota de partit a Tsitsipas i ha vençut per 6-4, 6-7. 7-5

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa