Món Esport
Gran victòria d’Àlex Rins al Gran Premi d’Aragó
  • CA

El Gran Premi d’Aragó ha deixat unes grans sensacions i uns grans resultats per als pilots catalans. Per començar, el guanyador ha estat Àlex Rins, que ha aconseguit la tercera victòria de la seva carrera a la categoria reina. El segon ha estat Àlex Márquez, que encadena dues grans actuacions a MotoGP, i Maverick Viñales ha quedat quart, cosa que el situa de ple a la lluita pel títol. El mallorquí Joan Mir ha quedat tercer i ha aprofitat la mala cursa de Fabio Quartararo per aconseguir el lideratge de la competició.

La cursa ha estat liderada durant les primeres voltes per Viñales, que ha aprofitat l’absència de corredors amb més experiència, com Valentino Rossi, positiu per coronavirus, i Marc Márquez, lesionat de llarga durada, per fer un pas endavant. Tot i això, no s’esperava la gran remuntada de Rins, que partia des de la desena plaça, i l’ha acabat superant. Posteriorment, Àlex Márquez, que ja havia aconseguit pujar al podi a França, també ha passat per davant del de Reus i el mateix ha fet Joan Mir.

Aquesta cursa deixa un nou líder a la classificació, però també altres canvis importants a la taula. Maverick Viñales ha retallat punts molt importants a Quartararo, mentre que també ha superat Dovizioso a la classificació i és tercer. Àlex Rins puja fins a la setena posició i Àlex Márquez a la dotzena. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa