Món Esport
Víctor Valdés fitxa pel Middlesbrough
  • CA

Víctor Valdés ja és nou jugador del Middlesbrough. Fa uns dies, el porter català va fer augmentar la rumorologia del món de l’esport seguint el compte oficial del club anglès a Twitter, unes cabòries que s’han acabat confirmant aquest dijous a la tarda amb un vídeo publicat pel mateix equip britànic.

L’exporter del Barça ha signat un contracte de dues temporades amb el conjunt dirigit per un vell conegut, el segon de José Mourinho al Reial Madrid, Aitor Karanka. El recent ascendit a la Premier League està construint un equip molt competitiu. A l’arribada de Víctor Valdés se li han de sumar quatre incorporacions més: el jove talent danès Viktor Fischer, de l’Ajax, Bernardo Espinosa, Marten de Roon, i el jove central Jordan McGhee.

Després de la mentida del Mònaco, la mala experiència al Manchester United -on va ser menyspreat pel mànager Louis Van Gaal- i els pocs mesos d’estada a l’Standart de Lieja belga, el porter de Gavà buscarà afiançar-se a la porteria del Middlesbrough, on se l’espera a la titularitat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa