Món Esport
Veure el Roma-Barça avui per la tele es preveu molt complicat
  • CA

Mediapro recomana als abonats a TotalChannel que tinguin intenció d’utilitzar aquesta plataforma per veure el debut del Barça a la Champions, davant la Roma, aquest dimecres a la nit (20.45 h), que s’hi connectin “dues o tres hores abans” de l’inici del partit, i que no canviïn de canal en cap moment. Aquesta “solució d’emergència”, com l’ha definit un dels directius de la productora catalana, Tatxo Benet, en declaracions a RAC1, hauria de permetre als que ho facin veure el partit sense problemes.

Benet ha recordat també que tots els abonats a aquesta plataforma tenen accés també al portal BeinSportsConnect.es, a través del qual, segons ha assegurat, no hi haurà “cap tipus de problema” per veure el matx. Les explicacions de Mediapro arriben després que, aquest dimarts, “entre 7.000 i 8.000 usuaris”, segons el mateix Benet, tinguessin dificultats per seguir el Madrid-Xakhtar a través de TotalChannel.

Menció a part mereix Movistar, que, mentre no arribi a un acord amb l’empresa de Jaume Roures, no podrà oferir els partits de Champions als seus abonats. Aquest pols entre Telefónica i Mediapro han fet enfadar els amos dels bars, que aquesta nit no podran oferir el partit del Barça contra el Roma als seus clients.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa