Valentino Rossi, veterà pilot italià de MotoGP, està al centre de la polèmica, especialment pel que fa a una regió de l’Estat espanyol: l’Aragó. Després d’haver donat positiu per coronavirus a Tavullia, a casa seva, just abans del Gran Premi d’Aragó, Rossi s’ha hagut de confinar i haurà de complir la quarantena obligatòria. Tanmateix, el pilot italià ha celebrat el lloc on li ha tocat aïllar-se, ja que, ha dit, “si m’he de confinar a l’Aragó, em llanço pel balcó”.

Aquestes declaracions realitzades a Radio Deejay, en clar to d’humor, no han agradat gens als aragonesos. De fet, el mateix president Javier Lambán ha reaccionat a través de les xarxes socials a les paraules de Rossi: “Torni vostè quan vulgui, però, si us plau, curi’s abans. No només de la Covid-19, que no és el seu principal problema de salut”

S’han de destacar també les paraules de Rossi respecte al seu estat de salut. El pilot italià de MotoGP ha assegurat que es troba prou bé i que nota els mateixos símptomes com si tingués una “grip”. “Tinc febre, mal als ossos i mal de cap”, ha afirmat a Radio Deejay, a la vegada que ha dit que està content perquè està “a casa”Més notícies

Rossi dona positiu per coronavirus i es perdrà el pròxim Gran Premi

Notícia: Rossi dona positiu per coronavirus i es perdrà el pròxim Gran Premi
Comparteix
El pilot italià no podrà córrer a l'Aragó
Notícia: Rossi dona positiu per coronavirus i es perdrà el pròxim Gran Premi - Mobile

Àlex Márquez s’estrena al podi de MotoGP

Notícia: Àlex Márquez s’estrena al podi de MotoGP
Comparteix
Danilo Petrucci ha aconseguit la victòria al Gran Premi de França i Pol Espargaró ha estat tercer
Notícia: Àlex Márquez s’estrena al podi de MotoGP - Mobile

Nou comentari

Comparteix