Un traspàs que canviarà l’NBA

Els Lakers es fan amb Antony Davis, un dels millors interiors de la Lliga, que formarà una parella temible amb Lebron James

Després de molts mesos d’estira-i-arronsa entre Los Angeles Lakers i New Orleans Pelicans pel traspàs d’Anthony Davis, finalment s’ha produït un dels grans traspassos de l’estiu NBA i que pot canviar el desenvolupament de la Lliga durant els pròxims anys. Davis jugarà la temporada que ve a l’equip de Los Angeles al costat de Lebron James. A canvi, els californians han enviat a New Orleans Lonzo Ball, Brandon Ingram, Josh Hart i tres eleccions de primera ronda del Draft, inclòs el número 4 d’aquest 2019.

Amb aquest traspàs, els Lakers aconsegueixen un dels millors interiors de la Lliga que els donarà l’oportunitat de lluitar ja per l’anell de campió; i els Pelicans substitueixen el seu millor jugador però que ja havia anunciat que no renovaria, per diferents jugadors joves i peces molt interessants per portar a terme la reconstrucció de l’equip.

Als seus 26 anys i després de set temporades en la lliga (totes a New Orleans), Anthony Davis té una mitjana de 23,7 punts, 10,5 rebots i 2,4 taps en 34,6 minuts per partit.

Més informació

Nou comentari