Món Esport
Un Suton desencadenat dóna la victòria a la Penya (74-71)
  • CA

La Penya ha vençut aquest diumenge a un compromès i valent Obradoiro, que ha plantat cara per buscar una victòria necessària que l’allunyés de la zona del descens a la Lliga LEB Or. Els verd-i-negres han liderat el marcador gairebé durant tot l’enfrontament, amb un Mallet molt encertat i amb un tram final de brillantor local.

Goran Suton, que ha estat decisiu en l’últim quart, ha sumat 25 punts i 6 rebots -quatre d’ells clau en defensa-, uns números que l’han convertit en el jugador més ben valorat del partit (28).

Els gairebé 4.000 espectadors presents a l’Olímpic de Badalona han pogut gaudir d’una nova victòria del Joventut, que encadenava dues derrotes consecutives en les últimes dues setmanes (ICL Manresa i Unicaja de Màlaga), un resultat que l’allunya  gairebé definitivament de la zona baixa i el mantindrà en la part estable de la classificació, amb 10 victòries i 16 derrotes.

En la propera jornada, la Penya visita un dels equips més complicats del campionat, el Reial Madrid. Els verd-i-negres viatjaran fins la capital de l’Estat per batre’s, el proper diumenge, davant el tercer classificat de la Lliga ACB.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa