Món Esport
Un rival incòmode per al Barça de les mil cares
  • CA

El proper dimarts 5 d’abril, el Barça rebrà al Camp Nou la visita d’un rival poc desitjat. L’Atlètic de Madrid s’ha convertit, en els darrers anys, en un dels equips més incòmodes per a l’equip blaugrana, en tots els aspectes del joc. Ara, els barcelonistes són conscients que hauran de remar amb força i esperit per superar una eliminatòria poc desitjada.

A la gespa, els matalassers han estat superiors durant una etapa molt concreta, la de Gerardo Martino a la banqueta, on els catalans no van ser capaços de vèncer en cap ocasió els dirigits per Simeone. Aquella temporada, la 2013/14, Barça i Atlètic de Madrid es van trobar fins a sis vegades, amb cinc empats i una victòria madrilenya, uns resultats que van acabar decidint títols.

Tot i la mala ratxa de l’etapa Martino, Luis Enrique ha aconseguit girar la truita i canviar la dinàmica de resultats enfront el conjunt de Simeone. El tècnic asturià li ha pres la mida, li ha descobert les cartes, li ha sabut llegir i interpretar les flaqueses i l’ha contrarrestat amb les seves millors armes. En una temporada i mitja, ‘Lucho’ també s’ha trobat fins a sis vegades l’entrenador argentí i el seu equip dur, contundent i molt passional, i l’ha vençut en les sis ocasions.

Luis Enrique ha sabut dotar l’equip culer d’un factor decisiu en tots els àmbits, tan en Lliga, com a la Lliga de Campions. El Barça actual està capacitat per mostrar diverses cares, en qualsevol moment, en qualsevol partit i davant qualsevol rival. L’equip s’adapta al contrincant, li busca en qüestió de minuts les febleses i l’ataca amb contundència per les escletxes descobertes. Per aquest motiu, els blaugrana no temien per cap dels set possibles rivals a quarts de final de la Lliga de Campions. El Barça és l’equip a batre i la resta ho saben.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa