Un Barça poc convincent no va poder passar de l’empat a un davant el Racing de Santander en la segona jornada del campionat de Lliga. I és que amb un Camp Nou mig buit el Barça confirma la pitjor arrencada del campionat des de la temporada 1973-74, quan va encadenar una derrota a Elx (1-0) i un empat, també davant el Racing de Santander (0-0).

L’equip de Guardiola va decebre en la seva estrena en Lliga, al camp del Numància (1-0), i va tornar a fracassar en el seu intent d’aconseguir els tres punts davant el Racing al empatar a un gol.

Amb un punt sobre sis possibles, el Barcelona no començava una Lliga tan malament des de 1973, precisament en la campanya de l’estrena de Johan Cruyff com a jugador de l’equip català, quan les victòries encara es premiaven amb dos punts.

Malgrat tot, en aquella ocasió, el Barcelona va acabar guanyant la Lliga. Després de dues jornades sense guanyar, el Barcelona va tornar a perdre al camp del Celta i va aconseguir la seva primera victòria en la quarta jornada, davant l’Espanyol (3-0)



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa