Un PSG amb rotacions es desfà del Bastia a la copa (7-0)

El Bastia no ha estat rival per al PSG en l’eliminatòria de trenta-dos-ens de final de la Coupe de France. El conjunt dirigit per Unai Emery ha passat exageradament per damunt del conjunt cors, que ha semblat no haver tornat de les vacances de Nadal (7-0), i l’ha golejat en un enfrontament marcat per les rotacions i pel debut de l’alemany Julian Draxler. Els parisencs no han trobat oposició en un Bastia que ha decidit no presentar candidatura a la Coupe i sotmetre’s a la superioritat global de l’equip de la capital de França.

Sense fer un gran partit, el PSG ha estat amo i senyor de l’eliminatòria. I això que Emery ha optat per presentar un onze combinat per titulars habituals i futbolistes amb pocs minuts a les cames. Sense Aurier, Krychowiak, Di María o Cavani, asseguts a la banqueta, els parisencs han saltat al terreny de joc amb Meunier al lateral dret, Rabiot al mig del camp, Ben Arfa a la banda i el jove Nkunku com a home més avançat. I no ho han fet gens malament.

De fet, Rabiot i Nkunku han aconseguit sumar un gol al seu compte particular, després que Thiago Silva obrís el marcador amb una precisa rematada de cap a la sortida d’un còrner. El brasiler, fent parella habitual amb Marquinhos, ha patit un contratemps i s’ha hagut de retirar lesionat al descans. Després d’un xoc amb el porter Kevin Trapp, Emery ha preferit deixar al vestidor el seu millor central i reservar-lo per compromisos de més importància, com el duel amb el Rennes del proper 14 de gener, on el PSG se seguirà jugant bona part del crèdit i de les possibilitats a la lliga.

Ja a la segona part, Thiago Motta -amb una altra rematada de cap-, Lucas Moura de penal i Ángel Di María han ampliat la distància abans que el debutant Julian Draxler fes el seu primer gol amb la samarreta del París Saint-Germain. L’alemany ha saltat al terreny de joc al minut 57, amb encara 33 minuts per endavant i amb l’oportunitat de demostrar els motius del seu fitxatge per 40 milions d’euros. Amb una excel·lent definició, carregada de qualitat tècnica, el davanter internacional s’ha posat a la butxaca els aficionats presents la Parc dels Prínceps i ha segellat una golejada que deixa el PSG classificat pels setzens de final.