La pluja i el mal temps de tot el cap de setmana no ha ajudat. Catalunya ha tancat avui amb una victòria davant Colòmbia (2-1) una etapa, la dels partits reivindicatius en dates nadalenques, la qual últimament havien suscitat poc interès entre els aficionats i que donaran pas a partir de 2009 al Torneig de les Nacions, una competició no oficiosa en forma de quadrangular, amb un calendari i una participació encara per determinar.

El darrer partit de Pere Gratacós com a seleccionador català ha despertat, però, un gran interès entre diferents representants polítics catalans. Entre ells hi han assistit els màxims representants del Govern, amb el president de la Generalitat, José Montilla, al capdavant, acompanyat del vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, qui ha afirmat que hi ha “possibilitats reals” que l’any vinent Catalunya pugui participar en una futura competició entre nacions.

Més pessimista ha vist el futur el líder de l’oposició, Artur Mas, que també ha seguit el partit des de la llotja del Camp Nou i ha considerat que l’objectiu d’aconseguir que la selecció catalana pugui disputar competicions oficials, és encara “llunyà”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa