Món Esport
Un partit camaleònic: la crònica de l’Atlètic-Madrid, en 5 claus
  • CA

Primera part pel Reial Madrid, i segon temps per a l’Atlètic. L’eliminatòria dels quarts de final es decidirà al Santiago Bernabéu, després de l’empat a zero d’avui, un resultat en gran part aconseguit gràcies al porter local, Oblak.

Us oferim la crònica del partit en 5 claus:

1. Falta de punteria: Els blancs podrien haver marcat en el primer temps, però els davanters no han estat encertats i, quan han olorat el gol, ha aparegut el porter eslovè de l’Atlètic de Madrid, Oblak.

2. Segona meitat: Ha canviat tot. La pilota no tenia amo i el partit s’ha convertit en un anar i venir d’oportunitats a ambdues porteries. Mandzukic ha fet de líder i ha encomanat l’esperit guanyador dels locals.

3. Fernando Torres
: Ha jugat els últims 10 minuts i ha fet que l’Atlètic jugués els millors instants de la segona part. Ha posat a prova Casillas i ha confirmat que, finalment, el guió del matx l’ha marcat Simeone.

4. Baixes
: El Madrid perd Marcelo, que ha vist targeta i es perdrà la tornada al Santiago Bernabéu. A aquesta baixa se li podria afegir la de Carvajal, que ha mossegat i donat un cop de puny -sí, ho heu llegit bé- a Mandzukic. L’àrbitre no ho ha vist, però si la UEFA ho investiga, i amb el precedent de Luis Suárez, al defensa blanc li podria caure un bon càstig.

5. Malefici: Setè partit que juguen els dos principals equips de la capital espanyola aquesta temporada, i l’Atlètic de Madrid encara no coneix la derrota. A la tornada, si es manté la tònica, els de Simeone passarien a semifinals, ja que els blancs necessiten guanyar. Un empat amb gols elimina el Reial Madrid.


L’acció entre Carvajal i Mandzukic

Fitxa tècnica

Atlètic de Madrid: Oblak, Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira, Mario, Gabi, Arda Turan, Koke (Torres), Griezmann (Raúl García), Mandzukic
Reial Madrid: Casillas, Carvajal (Arbeloa), Varane, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, James, Bale, Benzema (Isco), Cristiano
Gols: no n’hi va haver
Targetes: Grogues a Mandzukic (55′), Ramos (79′), Raúl García (79′), Mario (84′), Marcelo (88′)
Àrbitre: Milorad Mazic (Sèrbia)
Estadi: Vicente Calderón, 54.481 espectadors



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa