Un nou aspirant a succeir Laporta

Jaume Ferrer, actual vicepresident del Barça anuncia que té "la convicció i les ganes de formar una candidatura per guanyar les eleccions"

La presidència del Barça té un altre candidat. I és que si alguna cosa no mancarà al millor Barça de la història de cara al relleu de Joan Laporta com a president seran candidats a succeir el màxim mandatari de l’entitat. La nova cara que caldrà tenir en compte és la de Jaume Ferrer, actual vicepresident del Barça, qui ha anunciat a Catalunya Ràdio que encapçalarà una nova candidatura. Ferrer té “la convicció i les ganes de formar una candidatura per guanyar les eleccions”.

L’actual vicepresident ha avançat que el seu equip estarà format pels actuals directius Albert Perrín, Alfons Castro, Jacint Borràs, Jordi Torrent i Josep Anton Balaguer.
En aquest sentit, Ferrer ha desvetllat que no ha arribat a un acord amb el grup del també vicepresident Alfons Godall.

Serà una nova proposta de junta continuista que cal sumar a la de Godall i Sala Martín. Ferrer, que ha admès que va estar a punt de dimitir arran de l’assumpte de l’espionatge, és el tercer soci que anuncia que es presentarà a les eleccions. Abans ja ho havien fet Jaume Guixà i Agustí Benedito.

Més informació

Nou comentari