Món Esport
Un jugador del Caldes de Montbui fa gestos feixistes durant un partit

El jugador de futbol del Caldes de Montbui, Francisco García, va fer ahir gestos feixistes amb les mans després de ser expulsat en el partit contra el C.F. Sant Feliu de Codines. Malgrat haver sortit al terreny de joc al minut 85 i ser-hi només 4 minuts, García va tenir temps de dirigir-se a l’afició del Sant Feliu fent gestos amb les mans, segons informa el diari ‘El 9 nou’.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines ha emès avui un comunicat on assegura que “aquest fet, encara que sigui un fet aïllat d’un jugador, no pot passar desapercebut doncs esta atemptant contra valors que han costat la vida a milions de persones”.

Per aquest motiu, el club ha manifestat “el més enèrgic rebuig a les conductes antiesportives del jugador del C.F Caldes de Montbui” i ha demanat formalment que se li apliqui una sanció exemplar.

Aquest fet recorda al futbolista grec de l’AEK d’Atenas Giorgos Katidis, qui va ser suspès recentment a perpetuïtat a jugar amb la selecció del seu país per celebrar un gol amb la salutació nazi.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa