Món Esport
Un jove nedador italià es queda paralític després de rebre un tret
  • CA
Manuel Bortuzzo, en una imatge d’arxiu. | Federació Italiana de Natació

Manuel Bortuzzo, una de les promeses més importants de la natació italiana, s’ha quedat paralític als seus 19 anys per culpa d’un tret que va rebre durant la nit del passat dissabte. El director del Departament de Neurologia de l’hospital San Camillo, Alberto Delitala, ha assegurat que, com a conseqüència d’una lesió medul·lar, “de moment creiem que no hi pot haver una recuperació funcional del moviment de les cames”.

 

“La possibilitat de recuperar la mobilitat de les cames amb el coneixement mèdic actual és nul·la”, ha seguit valorant Delitala. “Esperem un miracle, demanem el màxim respecte a la privacitat i confiem en la tasca de l’aplicació de la llei i del poder judicial per portar davant la justícia els responsables de la vil emboscada que va patir Bortuzzo”, ha ampliat el president de la Federació Italiana de Natació, Paolo Barelli.

 

La policia segueix investigant el cas, però segons els mitjans de comunicació locals, dissabte a la nit Bortuzzo es trobava a la porta d’un bar juntament amb la seva parella i altres atletes. El grup en qüestió no va poder entrar al local perquè minuts abans s’havia produït una baralla i, quan ja tornaven cap a casa, el jove nedador va ser disparat des d’una moto. Les autoritats estan investigant el succés, però creuen que els agressors –dels quals només se n’ha identificat un– estan vinculats amb la màfia local i que el fet que Bortuzzo rebés un tret es deu a la confusió d’aquests.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa