Món Esport
Un exjugador de la Bundesliga, enganxat amb 793 quilos de marihuana
  • CA

Marcelo Pletsch, exjugador del Borussia Mönchengladbach i el Kaiserslautern, entre d’altres clubs professionals, va ser detingut fa uns mesos per la policia brasilera -tot i transcendir aquest dimecres- per haver transportat 793 quilos de marihuana en un camió de porcs. L’exfutbolista, que treballava com a criador d’aquests animals, haurà de passar entre deu i quinze anys a la presó, segons ha informat el diari alemany Bild.

El defensa brasiler va ser detingut el novembre del 2015 a la seva localitat natal, Toledo, juntament amb dos homes més que ocupaven les altres dues places del camió. Els policies van descobrir 854 plaques premsades al sostre del camió, on s’hi amagaven els 793 quilos de l’herba. Des d’aquell moment, Pletsch i els seus dos companys van entrar a la presó, però no ha estat fins aquesta setmana que ha transcendit la detenció i la probable pena amb la qual seran condemnats.

 

Pletsch, de 40 anys, va disputar més de 150 partits a la Bundesliga alemanya amb el Borussia Mönchengladbach (1999-2005) -rival del Barça a la Lliga de Campions- i el Kaiserslautern (2005-2006), abans de seguir la seva carrera al Panionios i l’Omonia grecs i retirar-se al Vojvodina serbi el 2011, amb 35 anys.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa