Món Esport
Un exdirectiu català del RC Polo vol que expulsin Fàbregas
  • CA

Les declaracions del català Àlex Fàbregas encara cuegen. L’expresident de la Federació Espanyola de Tenis (1970-1984) i exdirectiu del RC Polo -club de Fàbregas-, el català Pablo Llorens, ha dit que li fan “repugnància” les paraules del jugador de hoquei, que tots els que demanen seleccions catalanes són “estúpids” i ha demanat que sigui expulsat de l’entitat.

Concretament, en una presentació d’un llibre, el veterà directiu ha explicat: “He llegit que un jugador d’hoquei sobre herba, que es diu Fàbregas i que no té res a veure amb el Fàbregas del Barça, ha dit que quan defensa Espanya no sent gens els colors d’Espanya, que només sent els colors de Catalunya. Això m’ha produït una repugnància tan gran que he trucat el president del Polo i li he dit que aquest senyor l’expulsarem del club”.

I encara ha afegit: “Només poden participar en els Jocs Olímpics els jugadors d’aquells estats que són independents i que estan reconeguts per les Nacions Unides. Tots aquests que demanen seleccions catalanes són estúpids i estan completament equivocats, perquè ho prohibeix el COI”. Llorens, de 88 anys però encara actiu en diversos actes, és vicepresident i soci d’honor de l’All England Club i també president d’honor de la Federació Espanyola de Tennis, a banda de tenir altres càrrecs honorífics.

 


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa