Món Esport
Un duel “net” a la porteria de l’Espanyol
  • CA

Roberto Jiménez va ser el primer fitxatge de l’Espanyol de Quique Sánchez Flores, un porter que arribava avalat per l’entrenador i que ha demostrat des del primer dia el seu compromís amb el projecte. Va arribar per competir amb Pau López per la titularitat, malgrat que des del primer partit de pretemporada Quique va confiar la porteria al madrileny en detriment del garrotxí.

 

Roberto va debutar amb titularitat a Sevilla, essent un dels homes més destacats del seu equip tot i els sis gols encaixats i empassar-se el segon gol sevillista. En el segon partit, contra el Màlaga, una mala sortida del porter de Fuenlabrada va permetre al conjunt andalús tornar a entrar al partit, fent el 2-1 al minut 21 del segon temps. El partit va acabar amb empat a 2.

No hem vist més de Roberto, que des de l’arribada de Diego López i la marxa de Pau López en l’últim dia de mercat de fitxatges, ha vist tots els partits des de la banqueta. Diego López s’ha fet amb la titularitat i sembla difícil que Quique Sánchez Flores canvi de parer, com a mínim de moment.

 

Es posa en dubte la continuïtat de Roberto i ell ho desmenteix

 

Aquests últims dies alguns mitjans han publicat que el porter estaria meditant canviar d’aires al gener si la seva situació no canvia. Roberto, a través d’un comunicat a les xarxes socials, ha desmentit que pensi en una sortida malgrat que reconeix que la seva situació no és “la desitjada”: “És mentida que hagi comunicat al meu entorn la meva intenció d’abandonar el club. Lluito cada dia de manera sana i competitiva, respectant les decisions del meu entrenador, per a revertir la meva situació, amb la finalitat d’ajudar al meu equip i aconseguir els mateixos propòsits que em vaig marcar el dia que vaig firmar pel club”.

 

Roberto ha tancat el seu comunicat fent una crida a la unitat: “És moment de remar tots en la mateixa direcció buscant els èxits que aquest grup es mereix per la seva qualitat i compromís diari”.

Diego López, contra el seu exequip

 

Durant cinc temporades va defensar la porteria del Vila-real, el pròxim rival del RCD Espanyol a la lliga. Un Diego López que des de la seva arribada ha completat bones actuacions –tot i no haver pogut deixar en cap dels quatre partits la seva porteria a zero– i que s’enfrontarà a l’equip on va gaudir dels seus millors moments com a professional i on es va sentir més important. Roberto seguirà lluitant per tornar-se a guanyar la titularitat. De forma neta, i com diu ell, remant tots cap a la mateixa direcció.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa