Un duel Catalunya-Espanya sobre dues rodes

La selecció catalana de Biketrial ha estat reconeguda oficialment per la federació internacional i començarà a competir el proper estiu

El Biketrial és un esport que requereix tècnica, esforç i valentia. Es realitza damunt d’una bicicleta especialment dissenyada per aquesta modalitat que consisteix en completar un recorregut en un entorn natural a grans velocitats i sense que el pilot recolzi cap peu a terra.

I el passat 28 d’agost a la ciutat de Pin Tang (Xina) Catalunya estava d’enhorabona, doncs va ser admesa oficialment en el congrés de la Biketrial Internacional Union. La Biketrial Associació Catalana (BAC), fundada aquest mateix any, ha obtingut el reconeixement per poder competir amb tots els drets per tot el món, inclòs contra Espanya representada per la Biketrial Unión Espanyola (BUE).

La nova selecció catalana té molt a dir. La llista d’esportistes catalans destacats és molt llarga en aquesta disciplina. Ot Pí i César Cañas atresoren entre els dos més de 30 títols mundials de Trialsín i Biketrial. Actualment destaca en Dani Comas, sis vegades campió del món. Està previst que Catalunya competeixi oficialment el proper estiu en un Mundial que constarà de 3 proves i on també hi haurà Espanya.

Nou comentari