Món Esport
Un directiu de l’Espanyol qualifica a Piqué de “provocador permanent”
  • CA

El vicepresident del Reial Club Desportiu Espanyol, Rafael Entrena, ha titllat aquest dijous de “provocador permanent” al central del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué. Concretament, el directiu perioco ha assegurat que el central del Barça “porta instaurat en la provocació gairebé permanent, dins i fora del camp, i sembla que se sent molt còmode”.

Per a Entrena, Piqué “ha passat moltes línies vermelles fa temps”. Tot i les declaracions, el responsable de l’Espanyol ha explicat que no perdrà “ni un minut a comentar la seva última ocurrència”, i ha fet referència a les declaracions de Víctor Álvarez, en què afirmava que no havia de parlar amb qui falta al respecte a companys de professió.

Tal com explica l’agència EFE, Rafael Entrena ha valorat els incidents al túnel de vestidors després del partit. “Jo no hi era, evidentment, però hem parlat amb els jugadors. El que va passar aquí, o part d’això, ja s’ha vist en l’acta arbitral. Els fets es desqualifiquen per si mateixos”, ha subratllat. Malgrat la tensió existent entre els jugadors dels dos equips, el directiu perico ha assegurat que entre les directives dels clubs no existeix “cap problema”. A més, ha avançat que des de l’Espanyol es farà una crida als seus seguidors en el proper derbi, el 13 de gener, per reivindicar-se com afició, “però sempre allunyats de la violència de qualsevol tipus”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa