Un Barça ressacós empata davant el Madrid

Un Barça ressacós de les vacances, encara descordinat i amb greus problemes defensius ha aconseguit aquesta nit un valuós empat (2-2) al Santiago Bernabéu davant el Real Madrid en el partit d’anada de la final de Supercopa d’Espanya. Un resultat molt bo si tenim en compte que els blancs han tingut diverses ocasions de gol – totes salvades per una destacada actuació de Valdés- mentre que els homes de Guardiola pràcticament només han fet dos xuts a porta.

El Madrid, que ha sortit molt agressiu, s’ha avançat al marcador en el minut 14 amb un gol de l’alemany Ozil. Però, precisament quan el joc del Barça era més decebedor, els blaugrana, amb una gran efectivitat ofensiva, han capgirat el comptador. El primer en marcar ha estat Villa (35min) amb un xut creuat magistral després de rebre una pilota de Messi. I el segon, que justament ha sorgit de les botes de l’argentí, l’ha fet superant tres contraris abans d’introduir la pilota a la porteria (45min).

A l’inici de la segona part, per uns minuts s’ha pogut veure altre cop el Barça de la temporada passada, però ha estat un miratge. Al minut 8, Xabi Alonso ha empatat el marcador (2-2) amb un xut creuat des de fora de l’àrea, que posava un altre cop en evidència les febles de la defensa del club català i, especialment, la inseguretat d’Eric Abidal.

Coses positives del partit, a part del resultat, la gran actuació de Víctor Valdés i d’Alexis en el seu debut amb el Barça. També a la mitja part del partit el club ha comunicat que Cesc Fàbregas ja és oficialment jugador del Barça i demà serà presentat a la una del migdia en un acte obert als socis. El partida serà dimecres a les 11 de la nit al Camp Nou.