Un Barça amb baixes guanya el Mallorca (0-3)

Les absències de Valdés, Puyol, Xavi i Dani Alves no han estat un obstacle. El Barça ha obtingut una plàcida victòria aquest vespre a Mallorca (0-3). Els artífexs han estat Messi, Villa i Pedro. Encara que els homes de Laudrup aspiraven a repetir la gesta de la primera ronda, empat al Camp Nou (1-1), aquesta vegada no han estat a l’alçada.

El gol de Messi a la primera part ha estat una gerra d’aigua freda pels mallorquins, que malgrat tenir el suport de tota l’afició no han tingut masses ocasions de gol. La segona part no ha estat tampoc especialment emocionant. Ha estat Villa, qui gràcies a una diagonal de Busquets, ha rematat la victòria.

Finalment, en el darrer tram del partit, Pedro, des de la banda esquerra, ha fet el tercer. El final d’un partit fàcil pel Barça que s’ha trobat amb un Mallorca menys agressiu que en el partit d’anada. En definitiva, Messi ha marcat el camí i els homes de Laudraup s’han enfonsat davant el joc blaugrana. El Barça torna a sumar.