Un Barça a mig gas segueix viu a la Copa

Cinc gols fan molt de mal a l’equip que els reb però també donen molta confiança. I això últim, potser, ha estat el que li ha passat al Barça, que ha pensat que la golejada, “maneta” al Betis l’hauria classificat sense esforços. Però els de Pep Guardiola han patit, després de veure com en el 10 primers mintus ja perdien per 2 gols.

No ha estat el millor partit del Barça, el 3-1, ha estat un resultat força clar de la superioritat que ha demostrat l’equip andalús durant els 90 minuts, que ha lluitat per fer realiat una remuntada difícil d’aconseguir. Els 2 gols de Jorge Molina, a la primera part, i el de Arzu al 46 han fet molta ombra a l’únic gol blaugrana de Messi, que ha fallat un penal.

Però el Barça es classifica per la semifinal de final de la copa del rei, tot i la derrota, gràcies als 5 gols que va marcar la setmana passada al Camp Nou.