El president del F C Barcelona, Joan Laporta, ha anunciat que el club i l’entrenador, Josep Guardiola, han arribat a un acord “de paraula” per la continuïtat del tècnic “com a mínim, un any més”.  Però, “el nou contracte de Guardiola se signarà a partir de l’1 de juliol, amb el nou president”, segons ha explicat Laporta. Tot i això, el president blaugrana ha dit que després d’una reunió ahir a la tarda, el club té ara “el comprimís i garantia” que Guardiola serà l’entrenador del Barça una temporada més.

Les condicions del contracte, doncs, no s’han especificat. Tant Guardiola com Laporta han deixat aquest aspecte en mans de la junta directiva que surti escollida després de les pròximes eleccions. El de Santpedor ha reiterat que volia esperar a finals de temporada a renovar però que degut a l’entorn i la pressió mediàtica, “ha estat impossible”. “Ara tothom aposta per mi, però caldrà veure com estem quan hi hagi eleccions”, ha dit Guardiola posant-se a disposició del pròxim president blaugrana.

“Espero que la meva paraula sigui suficient”, ha suratllat Guardiola abans d’apuntar que està plenament “convençut” de la seva decisió. “Tard o d’hora deixaré de ser entrenador del Barça, però sé que enlloc estaré millor que aquí”, ha acabat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa