Món Esport
Un acabat d’ascendir a primera guanya al Barça
  • CA

Qui ho havia de dir, però ha estat així. L’Hércules, un equip que acaba d’ascendir a primera divisió, ha guanyat al Barça (0-2) al Camp Nou en la segona jornada de Lliga. La victòria ha estat gràcies a un doblet de paraguaià Nelson Valdez – que avui debutava amb la samarreta de l’Hércules-, a un bon joc dels alacantins i a un parit llastimós dels homes de Pep Guardiola.

El tècnic blaugrana ha sorprès a l’inici del partit amb una alienació sense Alves, Xavi, Busquets ni Perdo, però amb l’argentí Mascherano, que s’ha estrenat com a jugador del Barça. L’Hércules, conscients del joc dels catalans, ha concentrat els seus esforços en la defensa i només ha esperat sort en els contraatacs.

La iniciativa l’han tingut majoritàriament els homes de Guardiola, però fins que no ha entrat Xavi i Pedro a la segona part el joc no ha millorat en fluïdesa i han continuat estavellant-se amb la defensa alacantina. Al final derrota contundent. El Barcelona no perdia a casa des de fa sis mesos, va ser contra l’Osasuna per 0-1.

La crònica del partit “minut a minut”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa