Món Esport
TVE destitueix el director d’esports
  • CA

La direcció de Televisió Espanyola ha decidit destituir el director d’esports de la cadena, Julián Reyes, després que ahir durant la transmissió de la final de la Copa del Rei entre el Barça i l’Atlètic de Bilbao no s’emetés en directe l’himne espanyol, segons han confirmat fonts de la televisió pública.

Segons TVE es van incomplir les instruccions de la direcció, la qual cosa es considera “un error gravíssim” i se’n culpabilitza Reyes. En aquest moment de l’acte, quan els aficionats dels dos equips xiulaven l’himne espanyol, suposadament el cap d’esports va decidir connectar amb els punts de celebració de Bilbao i Barcelona.

No va ser fins a la mitja part del partit que la televisió pública espanyola va recuperar les imatges, però aquesta vegada amb el so manipulat. Aleshores els conductors del programa es van disculpar per no haver-les emès abans a causa d’un “error humà”, malgrat Reyes va dir als seus caps que havia estat un “problema de coordinació”.

Així, a partir d’ara, però de forma provisional, agafa la direcció d’Esports de TVE, el periodista Ricardo Castellano, fins ara subdirector de continguts de la cadena.

759



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa