Món Esport
El TSJC no es pronuncia sobre la resolució que paralitza el sector esportiu

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha considerat innecessari pronunciar-se sobre la suspensió de la resolució SLT/2700/2020, del 29 d’octubre, que va decretar la paralització de les competicions esportives i el tancament de les instal·lacions. El TSJC ha argumentat que “ha deixat de tenir efecte”. “No té sentit adoptar mesures cautelars sobre una resolució que ha perdut la vigència i ha deixat de produir efectes”, ha afegit.

Davant d’aquesta resposta judicial, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha informat que “hem enviat un nou escrit ampliant el recurs i la petició de mesures cautelars a la pròrroga sobre les noves decisions restrictives del Govern”.

Segons ha pogut saber El Món, aquest dimecres a les set de la tarda es produirà una reunió telemàtica entre el Govern i diversos representants de l’esport català per pactar la desescalada del sector. A la trobada hi assistiran, per part de la Generalitat, el vicepresident Pere Aragonès, la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, la consellera de Salut, Alba Vergés, el secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, i el secretari General de Salut, Marc Ramentol.Més notícies

Gerard Esteva: “El Govern està prenent mesures injustes i desproporcionades”

Notícia: Gerard Esteva: “El Govern està prenent mesures injustes i desproporcionades”
Comparteix
El president de la UFEC carrega contra el pla de desescalada que la Generalitat planteja per un sector esportiu que continua rebent “cops mortals”
Notícia: Gerard Esteva: “El Govern està prenent mesures injustes i desproporcionades” - Mobile

L’esport català continua pressionant el Govern: “Seguim tancats i decebuts”

Notícia: L’esport català continua pressionant el Govern: “Seguim tancats i decebuts”
Comparteix
El sector continua mostrant-se molt crític amb les mesures de l’executiu per contenir el coronavirus, que aquest dijous s’han prorrogat deu dies més com a mínim
Notícia: L’esport català continua pressionant el Govern: “Seguim tancats i decebuts” - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa