Món Esport
Trobat mort Juanjo Enríquez, exjugador del FC Barcelona de 1977 a 1979
  • CA

L’entrenador i exjugador madrileny del FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid Juan José ‘Juanjo’ Enríquez Gómez, de 64 anys, ha estat trobat mort aquest dilluns al seu domicili d’Esparragal, al terme municipal de Múrcia. Segons han indicat fonts pròximes a Europa Press, els Bombers han anat a casa seva després d’un avís a Emergències dels veïns, alertats per la pudor intensa que desprenia l’habitatge.

Així, el cos de Bombers ha entrat pel balcó del domicili i ha trobar el cadàver de l’exfutbolista a la cambra de bany. El cadàver no presenta signes externs de violència, per la qual cosa tot apunta que Enríquez va poder morir de mort natural, tot i que haurà de fer-se l’autòpsia, i la Guàrdia Civil es farà càrrec de la investigació.

Enríquez, que jugava com a central, va debutar a Primera Divisió en la temporada 1974-75, com a jugador de la UD Salamanca i, després de dues campanyes al club, va fer el salt al FC Barcelona, on va jugar dues temporades entre els anys 1977 i 1979: al conjunt blaugrana, dirigit per l’holandès Rinus Michels, va aconseguir una Copa del Rei i una Recopa.

Després del seu pas per Barcelona, el madrileny va fitxar pel Recreatiu de Huelva, per recalar després a l’Atlètic de Madrid, on va jugar tres temporades (1981-84) i va disputar gairebé 100 partits de Lliga, i Enríquez va militar en els seus últims anys com a futbolista al Llorca i al CD Cieza.

Després de penjar les botes, va començar la seva carrera com a entrenador, dirigint a la UB Conquense, al Granada (1997-98), al Getafe (2000-01), al Ciutat de Múrcia (2003-04) i a l’Àguiles (2009).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa