Les coses no començaven bé pel Barça. L’entrenador Pep Guardiola, amb una lumbàlgia, no podia actuar durant el partit com l’entrenador actiu i insistent que té aconstumat al seu equip. El Barça va tenir diverses ocasions de gol durant la primera part tot i que la pilota no arribava a entrar mai . El València apretava fort, amb un atac contudent i una defensa força treballada.

A la segona part les coses van seguir complicades pels blaugrana. En Pep Guardiola, més absent que mai, va haver de fer alguns canvis tàctics, com l’entrada de Pedro, per reconduir la situació. No va ser fins al minut 76 de la segona part que el jugador argentí que més gols ha marcat a la lliga va tornar a decidir un partit poc brillant i mé dur del que es pensaven. Messi va marcar el primer i únic gol dels blaugrana, derronant així les ganes i l’esforç de l’equip de Mestalla.

La victòria del Barça dóna una empeta més als de Guardiola per tal d’aconseguir el títol i escapar-se, encara més, del Madrid, que dormirà a 10 punts dels blaugrana.

Segueix el minut a minut al Singular Digital


Segueix la lliga del Barça al Singular DigitalMés notícies

Nou comentari