Tres minuts màgics permeten el Barça desfer El Pozo (7-2)

Victòria de l’equip blaugrana a un Palau eixordador que els permet sumar el primer punt de la Final de la LNFS

El Barça Lassa va directe per la Lliga. Així ho ha demostrat després de destrossar El Pozo (7-2) en un partit que ha dominat de forma aclaparadora des dels primers minuts de partit. Amb aquesta victòria, els blaugrana aconsegueixen sumar el primer punt de la Final de la LNFS al millor de cinc.

Tres minuts màgics a mitjans de la primera part, encapçalats per una genialitat de Ferrao per obrir el marcador, han servit l’equip culer per col·locar-se amb quatre gols d’avantatge i deixar pràcticament sentenciat el matx. El Pozo, amb el gol de Fernando, s’ha apropat al marcador i ha cregut durant uns instants en la remuntada, però el cinquè gol del club blaugrana, anotat per Dídac Plana des de la seva pròpia àrea, ha acabat amb aquestes il·lusions.

La segona part no ha tingut molta història. ElPozo ha tingut la pilota, però sense inquietar massa Dídac mentre el Barça es defensava amb comoditat i Plaça donava minuts als menys habituals. Pito, en una gran jugada, va servir el 5-2 a Fernando, però a la recta final Esquerdinha ha tancat el partit amb un doblet.

Aquesta victòria contundent del Barça l’apropa a la que seria la seva quarta Lliga i al triplet domèstic. Encara queda un món i la seva següent cita serà el dimarts a les 21.00 hores al Palau abans de viatjar cap a Múrcia.

Més informació

Nou comentari