Aquesta matinada, als EEUU s’aturarà el món. Tot i que no és un esdeveniment que s’hagi establert a casa nostra amb molta força, més de 120 milions de persones als EEUU estaran pendents de la Final de la lliga de Futbol Americà que disputen els Atlanta Falcons i els New England Patriots.

És la final de la NFL (Lliga Nacional de Futbol) i els Patriots tenen un lleuger avantatge a les cases d’apostes. És la novena vegada que els de Boston arriben a una Super Bowl. És l’equip que més vegades l’ha disputat. Tom Brady ha jugat més SuperBowls que tots els jugadors de l’equip contrari. Els seus rivals, els Atlanta Falcons, és la segona vegada que arriben a la final. L’anterior la van perdre. 

Els de la Nova Anglaterra han guanyat quatre vegades l’anell i Tom Brady, el quaterback, ha estat dues vegades MVP de la final. L’organitzador dels Falcons és Matt Ryan. Altres jugadors destacats dels de Georgia són Julio Jones (rebedor) i Devonta Freeman (corredor). Els New England Patriots compten a les seves files amb Julian Edelman (rebedor) i Dion Lewis (corredor). Un altre dels cracks de l’equip és Gronkowsky però no podrà jugar per una lesió de llarga durada. 

L’himne, un dels moments més emotius del show, l’interpretarà el cantant de country Luke Bryan. El show del descans serà una gran sorpresa, ja que Lady Gaga no ha volgut revelar cap secret. S’ha especulat sobre si cantarà des de la coberta de l’estadi (NRG de Houston, Texas).

 

Un anunci de 30 segons a la Super Bowl té un cost de 5 milions de dòlars. Les entrades van dels 1.300 als 14.000 dòlars. Als bars i restaurants els menús pugen de preu i el consum de menjar preparat es dispara. Les cadenes de fast food i repartiment a domicili faran l’agost. 

 

Es calcula que es consumiran més de 1.000 milions d’aletes de pollastre tot i que el producte més consumit és l’alvocat. La salsa mexicana per excel·lència es prendrà a la gran majoria de cases nord-americanes. Es calcula que es consumiran 35.000 tones d’alvocats, regades amb 1.200 milions de litres de cervesa. El 6% dels treballadors del país, l’endemà, al·legaran estar malalts per no anar al seu lloc de treball. 
 Nou comentari