Món Esport
Torra es reuneix amb els representants de l’esport català per combatre el coronavirus

Aquest dilluns 6 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física, el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, s’han reunit amb els representants de l’esport català per analitzar la situació del sector, un dels més afectats per la crisi del coronavirus, i escoltar les peticions dels principals dirigents de les federacions i organitzacions catalanes.

“L’esport va ser un dels primers sectors afectats per la crisi del coronavirus i per això avui, quan m’he reunit amb els seus màxims representants, els he volgut transmetre un missatge d’ànim col·lectiu i escoltar les seves peticions. Gràcies a tots!”, ha publicat Torra a les seves xarxes socials. El president de la Generalitat ha aprofitat la trobada que per agrair als representants de l’esport català el “sacrifici extraordinari” que des del primer moment van assumir. El cap de l’Executiu també els ha traslladat “un missatge d’ànim col·lectiu” i el suport del Govern, conscient de la situació que travessa el sector, “un dels primers i més afectats”, ha dit.

Segons ha informat Gerard Estava, president de la UFEC, s’ha posat sobre la taula la necessitat d’establir un pla de reconstrucció del sector mentre duri i quan s’acabi la pandèmia de la Covid-19 amb l’objectiu de mantenir la viabilitat econòmica de l’esport. “Li hem transmès la necessitat d’un Pla Marshall per a l’esport: digitalització, fiscalitat, ocupació i finançament”, ha explicat.

Les personalitats presents a la sessió de treball d’aquest dilluns han estat Quim Torra –president de la Generalitat de Catalunya–, Meritxell Budó –consellera de la Presidència–, Gerard Figueras –secretari general de l’Esport i l’Activitat Física–, Antoni Reig –director del Consell Català de l’Esport–, Gerard Esteva –president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Joan Fontseré –director del Circuit de Catalunya–, Ramon Terrassa –director del CAR de Sant Cugat–, Jaume Domingo –president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya–, Pere Manuel –president del Col·legi de Professionals de l’Esport de Catalunya–, Rubèn Peris –president de la Volta Ciclista a Catalunya– i Ulpi Roman –representant del Consell de l’Esport Universitari de Catalunya.

També han format part de la trobada els presidents de les Federacions Catalanes de Futbol (Joan Soteras), Bàsquet (Ferran Aril) i Natació (Enric Bertran), així com els màxims dirigents del Consell Escolar de Barcelona (Jaume Mora) i de la Plataforma ProSeleccions Catalanes (Xavier Vinyals).Més notícies

Mor Dolors Sala, mare de Pep Guardiola, per coronavirus

Notícia: Mor Dolors Sala, mare de Pep Guardiola, per coronavirus
Comparteix
El Manchester City comunica la defunció, als 82 anys, de la mare del tècnic de Santpedor
Notícia: Mor Dolors Sala, mare de Pep Guardiola, per coronavirus - Mobile

Casillas proposa a Puyol, Iniesta i Xavi un clàssic de l’era Guardiola per recaptar fons

Notícia: Casillas proposa a Puyol, Iniesta i Xavi un clàssic de l’era Guardiola per recaptar fons
Comparteix
L'exporter del Madrid promou una iniciativa solidària per ajudar la gent necessitada a través "d'un clàssic dels mítics"
Notícia: Casillas proposa a Puyol, Iniesta i Xavi un clàssic de l’era Guardiola per recaptar fons - Mobile

Nou comentari

Comparteix