Món Esport
Toni Elías, primer campió del món de moto2
  • CA

El pilot manresà Toni Elías (Gresini Racing) ha acabat en quarta posició al GP de Malàisia a Sepang i d’aquesta manera, s’ha proclamat campió del món de Moto2, quan encara queden tres cites per a la conclusió del campionat, en una carrera en la qual ha vençut vèncer l’italià Rolfo (Italtrans).

El de Manresa ha conquerit el primer Mundial de la nova categoria Moto2 després d’aprofitar-se d’una carrera molt accidentada en què Julián Simón (Mafre Aspiar), l’únic que podia amenaçar l’èxit de Elías, ha caigut quan era el més ràpid de la pista i lluitava per la victòria. El pilot català de 27 anys ha atravessat la meta en quarta posició, per darrere de Roberto Rolfo, que ha obtingut la seva primera victòria en la categoria, i d’Alex De Angelis (JiR) i Andrea Iannone (Fimmco Speed Up), els homes que han completat el podi a Sepang.

D’altra banda, el mallorquí Jorge Lorenzo s’ha proclamat campió del món de Moto GP quan manquen tres grans premis per acabar el Mundial. Ha estat després de finalitzar tercer avui al circuit malaisi de Sepang.

Lorenzo, que sortia des de la “pole” i que en tenia prou amb acabar entre els nou primers, ha fet una carrera intel·ligent i no ha entrat amb batalles ni amb Dovizioso (Honda) ni amb Rossi (Yamaha), que l’han avançat en la novena i desena volta, respectivament. El de Yamaha completa així un any espectacular, ja que de les quinze carreres disputades fins ara n’ha guanyat set i tan sols una vegada, -al Japó la setmana passada-, ha acabat fora del podi.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa