Toni Bou no es cansa de fer història i aixeca el seu 25è Mundial

El de Piera es proclama, després d'una gran exhibició a Marsella, campió del món d'X-Trial per tretzena vegada en la seva carrera

Toni Bou, amb el títol de campió del món d'X-Trial.

Toni Bou, amb el títol de campió del món d’X-Trial. | RFME

Toni Bou segueix imparable i no té ganes de tocar sostre. El de Piera ha guanyat el seu 25è títol mundial en aixecar, per tretzena vegada en la seva carrera, el Mundial d’X-Trial a Marsella (els altres 12 trofeus són outdoor, a TrialGP). El català ja fa tretze temporades que va arribar al tron i, des de llavors, ha demostrat que no està disposat a cedir-li a algú altre.

 

Bou s’ha proclamat campió del món aquest cap de setmana, en la penúltima carrera del circuit, a França. A Barcelona es va haver de conformar amb la segona posició, però no ha passat el mateix a Budapest, Bilbao, Granada i, per últim, Marsella. A França, el de Piera ha guanyat sense discussió amb una exhibició al Palais des Sports. El català no ha desaprofitat la seva primera oportunitat de lligar matemàticament el títol i ha convertit la darrera prova del campionat, a Andorra (27 d’abril), en un mer tràmit.

Nou comentari