Món Esport
Tomic deixa el Barça després de vuit temporades
  • CA

Ante Tomic no continuarà al Barça de bàsquet i, per tant, no formarà part del projecte de Sarunas Jasikevicius. El mateix dia que ha anunciat el fitxatge de l’entrenador lituà, el club blaugrana ha informat que ha arribat a un acord amb el pivot croat per separar els seus camins després de vuit temporades. En el comunicat que ha emès per donar a conèixer l’acord, l’entitat culer ha desitjat molts èxits en el futur, “tant en làmbit personal com el professional”, al jugador estranger amb més partits de la història de la secció.

“Han estat vuit anys genials al Barça. He gaudit cada dia! He jugat amb jugadors increïbles i estic al darrere de tots ells, a la vida i a la pista. He treballat amb grans persones. No saben els seus noms, no guanyen milions d’euros, però fan que el Barça sigui més que un club. Gràcies, culers!”, s’ha acomiadat Tomic a través del seu perfil oficial de Twitter. Amb la samarreta blaugrana, l’interior ha guanyat 12 títols: una Lliga ACB (2013/14), tres Copes del Rei (2013, 2018 i 2019), una Supercopa (2015) i set Lligues Catalanes (2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 i 2019).

En la seva etapa al Palau, Tomic ha disputat un total de 579 partits, una xifra que l’ha convertit en el jugador estranger amb més compromisos disputats de la història de la secció per davant d’Erazem Lorbek (341) i Gianluca Basile (329), que tanquen el podi. El pivot croat s’ha guanyat l’estima de l’afició gràcies al seu esforç i dedicació, més enllà dels seus números, però la seva trajectòria al Barça, com la d’Svetislav Pesic, ha arribat al seu punt final. Ara és moment de cares noves i d’un nou impuls a un projecte ambiciós que no es pot permetre cap més temporada en blanc.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa