Món Esport
Tito Vilanova recau en la seva malaltia
  • CA

L’entrenador del FC Barcelona, Tito Vilanova, segons s’ha conegut avui, ha recaigut de la malaltia que va patir l’any 2011i tornarà a ser operat demà dijous. El tècnic del primer equip va ser intervingut el novembre de l’any passat d’un tumor a la glàndula paròtida, del qual tot semblava indicar que s’havia recuperat perfectament.

Aquesta ha estat la raó per la qual fa unes hores de forma sorprenent s’ha conegut que el club havia cancel·lat el dinar de Nadal i la compareixença del president Sandro Rosell de valoració de l’any per aquest migdia. El discurs de Rosell havia de servir, entre d’altres coses, per anunciar el vistiplau que els metges havien donat a Eric Abidal pel seu retorn.

En roda de premsa aquesta tarda, Rosell ha deixat molt clar que no s’ha preguntat per cap altre entrenador, ja que el cos tècnic de Vilanova “és fort”, i esperen que torni “el nostre entrenador”. Vilanova es va fer càrrec del primer equip a principis d’aquesta temporada després de superar tots els controls mèdics i amb l’aprovació de tots els metges que van ocpuar-se del seu cas.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa