Món Esport
Thierry Henry deixa de ser comentarista per centrar-se en entrenar
  • CA

 

L’ex jugador del Barça i de l’Arsenal Thierry Henry ha decidit posar punt i final a la seva etapa de comentarista a Sky Sports per centrar-se en el seu nou objectiu, convertir-se en entrenador de futbol. Henry, que l’agost de 2016 va integrar-se al cos tècnic de Bèlgica de Roberto Martínez, amb qui ha aconseguit un històric tercer lloc a Rússia. Henry vol iniciar així una carrera com a tècnic en solitari. Durant els darrers quatre anys havia seguit el futbol des del canal britànic, que li pagava un contracte multimilionari: 4 milions de lliures anuals. 

“Durant els últims quatre anys he tingut algunes experiències d’entrenament extremadament gratificants en el futbol”; ha escrit l’ex davanter al seu compte de Twitter, on ha recuperat alguns dels moments que més recorda de la seva etapa a Sky, com xerrades amb Pep Guardiola, Arsène Wenger, Antonio Conte, Harry Kane, Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic o Diego Costa. 

 

Henry, de 40 anys, va completar la formació com a tècnic amb títol UEFA Pro a Gal·les al mes de maig, i des d’Anglaterra s’apuntava que podria ser el successor d’Arsène Wenger a l’Arsenal. El seu lloc, de moment, l’ocuparà Unai Emery. 

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa