Món Esport
Ter Stegen rep l’alta mèdica i podrà jugar davant el Celtic
  • CA

Marc André ter Stegen es va perdre el partit de Lliga davant l’Alabès per un estirament al semimembranós de la cama dreta. El porter alemany va patir una lesió muscular el divendres passat, un dia abans que el Barça caigués estrepitosament al Camp Nou davant l’equip basc, en una de les pitjors actuacions de l’era Luis Enrique.

Tres dies després, però, i amb un temps rècord en la recuperació, Ter Stegen ja ha aconseguit rebre l’alta mèdica i entrar a la convocatòria per al partit d’aquest dimarts al vespre davant el Celtic de Glasgow, en el debut de l’equip blaugrana a la Lliga de Campions 2016-17.

 

Per aquest enfrontament, Luis Enrique ha decidit deixar a la graderia tres futbolistes que van ser titulars en la derrota de dissabte davant l’Alabès: Aleix Vidal, Denis Suárez i Jérémy Mathieu. Qui també ha quedat fora de la convocatòria, en una decisió motivada per la recuperació de Ter Stegen, és Jordi Masip. El porter català no va poder disputar cap minut en el partit de Lliga i tampoc ho farà a la Lliga de Campions.

Gerard Piqué, André Gomes i Sergi Roberto també tornen a la convocatòria, després de quedar-se fora de l’equip el cap de setmana passat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa