València i FC Barcelona han firmat taules (1-1) a Mestalla en el partit d’anada de semifinals de la Copa del Rei, després d’un intens i emocionant duel en el qual no hi ha hagut control ni equip dominant, només joc ofensiu en el qual els protagonistes han estat Jonas per part dels locals al minut 27 i Puyol al 35.

Els dos equips han donat tot per sumar avantatges en una eliminatòria que es decidirà dimarts que ve al Camp Nou. El València ha estat a prop de la victòria a la primera part, però ha estat el Barça qui l’ha tingut més a la vora a la segona, si Messi hagués estat més encertat de cara a porteria, per exemple, en transformar un penal.

Ocasions perdudes

Els de Guardiola no han sofert molta pressió inicial del València, però des d’una posició endarrerida han anat generant ocasions i ensurts a la defensa culé. El Barça, per la seva banda, ha buscat Cesc i Messi per intentar enllaçar amb els davanters.

Malgrat les ocasions blaugranes, el primer a trobar porteria ha estat el València. Mathieu li ha guanyat l’esquena a Puyol i ha deixat la pilota enrere per a que el brasiler Jonas establís l’1-0. El Barcelona ha anat a buscar la igualada i ha estat el capità blaugrana qui l’ha aconseguit rematant de cap un córner.

La segona part ha comentat amb un València jugant de tu a tu al Barça. Però els visitants de mica en mica han anat agafant el seu lloc al camp, arribant a la porteria d’Alves però sense gaire encert. Messi ha tingut una última ocasió per sumar una victòria que finalment no ha arribat. València i Barcelona s’han conformat amb l’empat als últims minuts i amb una exhibició d’entrega i lluita per arribar a la final de la competició.