Món Esport
Suspeses totes les competicions de tennis fins al 7 de juny

L’ATP i la WTA han allargat l’aturada que ja existia en el tennis mundial masculí i femení fins al 7 de juny, després d’una “acurada consideració i a causa del brot continuat de Covid-19”, una decisió que afecta els tornejos de Madrid, Roma, Estrasburg, Rabat, Munic, Estoril, Gènova i Lió.

La setmana passada, l’ATP va actuar i va anunciar una suspensió fins al 27 d’abril. El dilluns d’aquesta setmana, la WTA, que havia cancel·lat tornejos a Miami i Charleston, va confirmar també la seva aturada fins al 2 de maig. No obstant això, davant la crisi de difícil solució a tota Europa a curt termini, el tennis ha allargat el seu cessament d’activitat fins a l’entrada de l’herba.

A més, l’ATP i la WTA han anunciat que els rànquings mundials de tots dos Circuits estaran “congelats” durant tot aquest període i “fins a nou avís”. “Els desafiaments presentats pel Covid-19 al tennis professional demanden més col·laboració que mai per part de tots. Estem recaptant totes les opinions per al retorn del calendari i treballarem amb tennistes, tornejos i òrgans de govern en les pròximes setmanes i mesos”, afegeix la nota.

La decisió, coneguda un dia després que Roland Garros anunciés de manera unilateral l’ajornament del gran francès del 20 de setembre al 4 d’octubre, suposa la suspensió del Mútua Madrid Open, quart Masters 1.000 de la temporada, previst del 3 al 10 de maig. “Estem molt decebuts per la cancel·lació del torneig, però la salut dels afeccionats, jugadors i treballadors és el que més importa en aquest moment”, ha dit Feliciano López, director del torneig.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa