Speedo cancel·la el seu patrocini amb Lochte després del seu escàndol a Rio

Va fingir un atracament després de crear aldarulls en una benzinera

El fabricant de banyadors Speedo ha cancel·lat el seu acord de patrocini amb el nedador nord-americà Ryan Lochte després que, al costat d’altres tres integrants de l’equip de natació estatunidenc, fingís un atracament a Rio de Janeiro per ocultar un enfrontament en una gasolinera.

 

Speedo USA destinarà 50.000 dòlars corresponents a la remuneració de Lochte a l’ONG Save the Children per contribuir a la realització de tasques humanitàries al Brasil, segons ha informat la companyia en un comunicat.

 

“Així com hem gaudit d’una relació victoriosa amb Ryan durant més d’una dècada […] no podem tolerar un comportament contrari als valors que aquesta marca ha defensat durant molt de temps”, ha assenyalat la companyia, que, tot i això, espera que l’esportista “surti endavant” i “aprengui” d’aquesta experiència.

 

Ryan Lochte, al costat dels seus companys d’equip Gunnar Bentz, Jack Conger i Jimmy Feigen, va fingir un assalt a mà armada durant la celebració dels Jocs Olímpics per ocultar un aldarull en una gasolinera en el qual van destrossar un bany de l’estació de servei i es van enfrontar a diversos agents de seguretat.

Nou comentari