Món Esport
Soriano:”La decisió més responsable és no presentar-me a la presidència del Barça"
  • CA

El president d’Spanair, Ferran Soriano, ha dit avui, després de confirmar que renuncia a presentar-se a la presidència del FC Barcelona, que “en cap moment” ha considerat deixar la companyia aèria.

En una roda de premsa, ha explicat que es tracta d’una “decisió individual i personal” que va prendre després d’escoltar gran part dels accionistes de l’aerolínia i que “tots, al cent per cent”, van assegurar que respectarien la seva decisió, fos la que fos. Soriano ha reconegut que els accionistes han considerat que assumir la presidència del club suposaria que la seva dedicació a Spanair seria “inferior”. “La decisió més responsable és no presentar-me a la presidència del Barça”, ha afirmat.

Preguntat per si podria sentir-se “cremat” a Spanair, ha assenyalat: “No em sento cremat, en absolut. El consell (d’administració de Spanair) m’ha donat el seu suport i m’ha deixat tranquil. L’hi he comunicat i estem contents”. En el consell d’administració de demà, s’obrirà un pla d’accions dels treballadors i, en aquest procés, Soriano aportarà capital a Spanair.

En els últims mesos s’ha especulat sobre la possibilitat que Soriano compaginés la seva tasca com a primer executiu de Spanair i, a la vegada,al Barça, en cas de guanyar les eleccions.
Aquesta tarda ha reiterat que la presidència del Barça i de Spanair són compatibles, però no en el moment actual, però ha afegit: “No ens podem autolimitar”. Ha dit que el president del Barça, segons els estatuts, “no cobra” i no té per què dedicar-s’hi a temps total, sinó que es tracta d'”un càrrec no executiu d’una persona que té una altra ocupació”.

Malgrat el seu compromís amb Spanair, Soriano ha afirmat: “El Barça em tindrà sempre”, i ha indicat que participarà en el procés electoral de manera constructiva i donarà suport de manera “incondicional” al president que sorgeixi després de les eleccions del 13 de juny, “passi el que passi”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa