Món Esport
Sito Pons, sobre les acusacions de la fiscalia: “Estic tranquil”
  • CA

Sito Pons ha afirmat que està “tranquil” i “sense por al futur imminent” després de conèixer-se les acusacions de frau fiscal a Hisenda i la petició de la Fiscalia de 24 anys de presó. “D’ànims estic tranquil, la vida segueix i nosaltres sempre hem fet les coses que s’han de fer. Creiem que les hem fet sempre bé. No, no tinc por, perquè quan es fan les coses bé, per molt que altres persones no ho pensin igual, s’ha d’estar tranquil”, ha dit en una entrevista a Onda Cero.

La Fiscalia de Delictes Econòmics demana 24 anys de presó i més de 15 milions d’euros, entre multes i indemnitzacions, a l’expilot de motos per defraudar, presumptament, a Hisenda entre el 2010 i el 2014, segons consta en l’escrit d’acusació. D’altra banda, el doble campió del món ha repassat l’actualitat esportiva en el Mundial i sobre el possible fitxatge de Pol Espargaró per Honda el 2021. “No entenc els motius que han pogut portar Honda a fitxar Pol Espargaró, ho desconec. Suposo que és una decisió que hauran consensuat entre tots“, ha opinat.

“Crec que Jorge Lorenzo no tornarà a competir en el Mundial”, ha afegit sobre el balear. “Si està bé de forma, veig Àlex Rins quedant habitualment entre els tres primers i lluitant pel títol de campió”, ha finalitzat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa