Nova simfonia de futbol blaugrana al Riazor. Els homes de Pep Guradiola es van quedar a un golet de fer una altra “maneta”. Un Barça, sense homes importants com Xavi, Busquets i Alves a la gespa, va guanyar 0-4 al Deportivo de la Coruña, la qual cosa el manté al capdavant de la Lliga BBVA.

El primer gol va pujar al marcador just a la primera mitja hora de partit. Messi va assistir a Villa, que recuperat de la seva manca de confiança davant la portaria va superar el porter de l’equip gallec amb un xuc entre les cames. Aleshores el Barça va continuar, sense pressa, en la seva línia habitual de joc, que el Deportivo li va permetre practicar.

En el minut 51 una falta just a l’inici de l’àrea va generar debat entre Villa i Messis. L’argenti la va demanar a l’asturià per l’aclavar-la a l’esquadra (0-2). Relaxat amb el marcador el Barça va viure en un paradís constant. El minut 80 Iniesta va córrer el costat esquerra, dribla i marca amb l’esquerra.

Aleshores només quedaven 12 minuts i Guardiola va decidir donar una oportunitat a Afellay, encara desubicat en la seva nova situació. I finalment, Perdo va aprofitar els darrers minuts de joc per fer el novè gol a la Lliga.

Mourinho si vol recuperar el liderat haurà de trencar la tradició i demostrar que en la segona volta de la competició el Madrid no perd embranzida, ja que aquest Barcelona, encara viu a totes les competicions, està imparable.