Món Esport
Barreda i Sainz es mantenen vius a la lluita pel Dakar
  • CA

Carlos Sainz i Joan Barreda han salvat els seus respectius papers a la setena etapa del Dakar. L’etapa del diumenge 10 de gener ha arribat després d’un dia de descans i ambdós pilots han iniciat els seus recorreguts amb problemes de navegació. Malgrat tot, han estat capaços d’arreglar-ho posteriorment i es mantenen totalment immersos a la lluita pel títol.

En qualsevol cas, el líder de la general de motos és l’americà Ricky Brabec, un altre dels favorits. Toby Price ha guanyat la setena etapa i es troba a cinc minuts d’ell, mentre que Barreda a vuit. Pel que fa als cotxes, Al Rajhi és el líder, però està seguit de molt a prop dels dos principals favorits, Peterhansel a menys d’un minut i Sainz a poc més d’un.

Mor Hubert Auriol

El dia 10 de gener de 2021 també serà recordat com un dia trist per als seguidors del Dakar. Ha mort Hubert Auriol, tota una llegenda de la competició. Un problema de cor s’ha endut la seva vida als 68 anys. Auriol va guanyar en la categoria de motociclisme el 1981 i el 1983 i en la d’automobilisme el 1992.



Més notícies
Sainz torna a perdre’s: “Això no és el Dakar”
Notícia: Sainz torna a perdre’s: “Això no és el Dakar”
Comparteix
El madrileny es complica encara més les seves opcions de proclamar-se campió del ral·li més dur del món
Joan Barreda, al Dakar | Europa Press
Triomfs de Sainz i Barreda en la sisena etapa del Dakar
Notícia: Triomfs de Sainz i Barreda en la sisena etapa del Dakar
Comparteix
Bona jornada per al madrileny i el valencià

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa