Barreda i Sainz es mantenen vius a la lluita pel Dakar

Ambdós corredors han tingut alguns problemes, però han salvat l'etapa

Carlos Sainz i Joan Barreda han salvat els seus respectius papers a la setena etapa del Dakar. L’etapa del diumenge 10 de gener ha arribat després d’un dia de descans i ambdós pilots han iniciat els seus recorreguts amb problemes de navegació. Malgrat tot, han estat capaços d’arreglar-ho posteriorment i es mantenen totalment immersos a la lluita pel títol.

En qualsevol cas, el líder de la general de motos és l’americà Ricky Brabec, un altre dels favorits. Toby Price ha guanyat la setena etapa i es troba a cinc minuts d’ell, mentre que Barreda a vuit. Pel que fa als cotxes, Al Rajhi és el líder, però està seguit de molt a prop dels dos principals favorits, Peterhansel a menys d’un minut i Sainz a poc més d’un.

Mor Hubert Auriol

El dia 10 de gener de 2021 també serà recordat com un dia trist per als seguidors del Dakar. Ha mort Hubert Auriol, tota una llegenda de la competició. Un problema de cor s’ha endut la seva vida als 68 anys. Auriol va guanyar en la categoria de motociclisme el 1981 i el 1983 i en la d’automobilisme el 1992.

Més informació

Nou comentari