Món Esport
Sergio Busquets i Mascherano, novetats per al segon partit de pretemporada
  • CA
Sergio Busquets, en un entrenament. | FCB

 

Estocolm espera els campions de la Lliga Espanyola i de la Premier League. El Barça i el Leicester City es veuran les cares en el segon amistós de la pretemporada del conjunt blaugrana, després de la primera victòria davant el Celtic de Glasgow a Dublín, el dissabte passat.

 

Aquest dimecres (20:00h, TV3), el conjunt de Luis Enrique s’enfrontarà a un conjunt exigent, molt físic i plenament preparat per defensar el títol de lliga a Anglaterra, tot i la sortida del seu principal migcampista, el francès N’Golo Kanté, en direcció el Chelsea de Roman Abramovich i Antonio Conte. Per aquest partit, el tècnic asturià ja podrà comptar amb la incorporació de dos futbolistes del primer equip que no van viatjar a l’stage de Saint George’s Park. Es tracta dels capitans Sergio Busquets i Javier Mascherano, que van tornar a la feina la setmana passada i que ja poden viatjar amb l’equip al segon compromís de pretemporada.

 

Busquets i Mascherano acompanyaran els ja titulars en el partit davant el Celtic: Masip, Arda Turan, Luis Suárez, Lionel Messi, Munir El Haddadi, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Jérémy Mathieu i Denis Suárez, juntament amb Sergi Samper, que va disputar la segona part. Pel que fa els futbolistes del filial, Luis Enrique torna a comptar amb el porter José Aurelio Suárez, els centrals Marlon i Martínez, els migcampistes Aleñá, Nili, Cámara i Alfaro i els davanters Carbonell i Mujica.

 

Tot i el retorn -també abans d’hora- de Gerard Piqué i Marc-André Ter Stegen, cap dels dos ha entrat a la convocatòria per al partit de dimecres, tot i que es comptarà amb ells pel matx del proper dissabte davant el Liverpool, al mític estadi de Wembley.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa