Món Esport
Sense treva: avui la Supercopa d’Espanya
  • CA

Només tres dies després de guanyar la Supercopa d’Europa i amb un sol entrenament entremig, el Barça juga aquesta nit (22 hores, TV3) l’anada de la Supercopa d’Espanya al camp de l’Athletic de Bilbao. Un altre títol en joc, que es resoldrà dilluns a la tornada del Camp Nou. L’equip blaugrana buscarà avui un bon resultat que l’apropi al segon trofeu de la temporada i al cinquè de l’any, i ja només li quedaria el Mundialet del desembre per fer un 2015 perfecte.

Els precedents són immillorables per al Barça. Li té la mida presa a l’Athletic, a qui en els últims sis anys ha derrotat en les tres finals de la Copa del Rei en què s’han trobat i en dues Supercopes. Però aquesta vegada la proximitat del partit europeu de dimarts i el llarg viatge des de Geòrgia juguen en contra els barcelonistes. La primera decisió de Luis Enrique ha estat deixar fora de la convocatòria a Mathieu, un dels assenyalats pels 4 gols que rebre l’equip a Tiblisi. El francès va estar erràtic i va semblar cansat. Segueix de baixa Neymar per galteres, i és una incògnita qui acompanyarà Messi i Luis Suárez en atac.

L’Athletic, pel seu cantó, arriba al duel rodat -ha disputat una eliminatòria de l’Europa League- i amb descans. Valverde, que té les baixes d’Iturraspe, Rico i Williams, té dubtes sobre si fer un marcatge individual a Messi o vigilar-lo per zones. El tècnic basc confia que el Barça no desplegui la seva millor versió. “El Sevilla va demostrar que és possible fer-li mal”, va indicar ahir. 




Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa