El brasiler Neymar Jr no podrà jugar aquesta tarda a Ipurúa, l’estadi de l’Eibar, per la cinquena targeta groga vista el dijous passat en el partit davant el Rayo Vallecano. El davanter blaugrana està sancionat i no ha viatjat amb l’equip al País Basc, tal i com acostumen a fer els futbolistes que queden fora de la convocatòria.

Segons ha informat el periodista de RAC1 Roger Saperas, Neymar Jr va viatjar ahir a la nit a Brasil, on s’hi estarà quatre dies. El club li ha donat permís per a perdre’s l’entrenament de demà dilluns, l’últim abans que la plantilla faci un merescut descans de dos dies. Luis Enrique donarà festa als seus jugadors dimarts i dimecres, aprofitant l’única setmana sense competició oficial en molt temps. No haver de jugar partit entre setmana permetrà que els futbolistes blaugrana arribin al partit del proper dissabte davant el Getafe en plenes condicions físiques.

El Barça no tenia cinc dies consecutius sense jugar un partit oficial des del Nadal, des que la Lliga es va aturar per la festivitat. Durant el gener i el febrer, l’equip blaugrana ha disputat dos partits per setmana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa